carport

Een aanbouw, wat ga jij doen met de ruimte?

Op een dag zal je eens op het moment komen dat je meer ruimte in en om het huis wilt hebben. Je woont eigenlijk hartstikke goed, maar je zou iets meer ruimte willen. Een gemakkelijke stap is bijvoorbeeld het kopen van een nieuw huis en te gaan verhuizen. Echter, je komt dan in een compleet andere woon- en leefomgeving en je hebt de kans dat je jezelf niet thuis zult voelen. Verhuizen brengt daarom enorm veel risico’s met zich mee en is niet altijd even verstandig. Ga daarom voor een aanbouw. Met een aanbouw creëer je namelijk meer ruimte, maar zal je ook geen moeite hebben dat je jezelf niet thuis voelt. Want ja inderdaad, je bent gewoon thuis!

Ga voor een carport

Met extra ruimte is het altijd lastig om een keuze te maken waar je deze ruimte voor besteed. Ga je voor een extra slaapkamer, een grotere woonkamer of totaal iets anders? Wanneer je over een relatief kleine tuin beschikt, is het een idee om de tuin eens uit te breiden. Een andere keuze die er is, is een carport. Het voordeel hiervan is dat je auto niet direct voor het huis hoeft te staan, wat dus meer ruimte biedt. Een carport zorgt ervoor dat je auto droog staat en zo kun je de parkeerplaats of oprit omtoveren tot een fleurige voortuin vol kleurrijke planten!

Kies voor een grotere woon- en leefruimte

Wanneer je geen parkeerplaats nodig hebt en al over een grote tuin beschikt, is het een idee om het woon- en leefgebied uit te breiden. Op deze manier zou je alles iets uit kunnen breiden. Ga bijvoorbeeld voor een loungehoek waar de TV en de bank komen te staan. In het midden van de woonkamer ontstaat dan een grote ruimte waar je gewoon lekker zou kunnen lopen. Vervolgens zou je de keuken kunnen uitbreiden tot een groot kookeiland, waar iedereen lekker zijn eigen gang kan gaan. Op de bovenverdieping zou je een speelkamer kunnen maken, waardoor er voor iedereen wat is!

Ga voor een glazen serre met schuifpui

Je wilt meer ruimte, maar je hebt geen zin om alle muren open te breken. Het lijkt onmogelijk, maar het kan zeer gemakkelijk. Kies bijvoorbeeld voor een glazen serre met een schuifpui. Vanaf de woonkamer loop je zo de serre in, om vervolgens naar de tuin te kunnen. Het voordeel is dat je in de regen zo naar binnen kunt gaan, maar wel nog een gevoel hebt dat je buiten bent. Plaats in de serre een loungeset, een kunst openhaard en het genieten kan beginnen!

Geef een antwoord