duimbrace

Krijg meer steun met een duimbrace

Heb jij er eigenlijk wel eens goed over nagedacht? Iedere dag dat je leeft betekent ook dat je iedere dag weer iets ouder bent. Het is niet alleen de leeftijd die verouderd, het is ook je lichaam die op den duur tegen kleine mankementen aan komt te lopen. Nu is het bij kinderen nog niet zo een heel groot probleem, maar volwassen mogen hier best al eens over na gaan denken. Vooral mensen die rond de leeftijd van 50 jaar zitten, zullen langzaam te maken krijgen met een afbouw van het lichaam. Zo kun je wanneer je wat ouder bent sneller last krijgen van blessures en zal je conditie minder worden. 

Langzamerhand wordt alles ouder

Het is nu niet dat je gelijk moet denken dat je hartstikke oud bent en niets meer kan, absoluut niet! Wel zou je voor jezelf rekening moeten houden met het feit dat je lichaam veroudert. Wanneer je kind bijvoorbeeld mee vraagt om te voetballen, is het hartstikke leuk om mee te gaan. Het is juist goed om er lekker op uit te gaan en mee te voetballen. Je moet je er alleen van bewust zijn dat je geen omhaal of dergelijke meer kunt maken. Pas dus een beetje op, want hoe stom het ook klinkt, je bent geen 18 meer!

Met een duimbrace gaat alles net even makkelijker

Je zult dus merken dat je langzamerhand een beetje achteruit gaat. Mensen met een leeftijd tussen de 50 en 60 jaar krijgen bijvoorbeeld te maken met lichte pijn in de handen, In het begin lijkt dit misschien geheel onschuldig, maar hoe dit wel goed in de gaten. Voor sommigen kan het leiden tot beginnende reuma of artrose. Bij artrose is het kraakbeen bijna helemaal versleten, waardoor je handen iets minder stabiel zijn. Vaak begint deze lichte pijn in de duim, waarna het naar de gehele hand trekt. Kies daarom voor een juiste duimbrace! Een duimbrace geeft je ondersteuning en helpt bijvoorbeeld met het tillen of trekken van zwaardere objecten.

Leef gewoon lekker je leven!

Hopelijk heeft dit blog je een beetje informatie gegeven over het feit dat we onszelf goed in de gaten moeten houden. Wat vooral belangrijk is, is om lekker je leven te leven. Trek je niets aan van het feit dat je misschien iets ouder bent, maar pas goed op jezelf. Zolang er nog niets aan de hand is kun je gewoon lekker doen wat je wilt!

Geef een antwoord