Styling tips voor merk kleding

Wanneer je merk kleding wilt dragen kan het vaak zo zijn dat de complete outfit over de top wordt. Dit komt door het feit dat designer kleding vaak opmerkelijke prints heeft en kleuren gebruikt. Om ervoor te zorgen dat jij jezelf van top tot teen in merk kleding kan kleden staan hier onder een aantal tips en adviezen zodat jij jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken over deze punten. Veel plezier met lezen!

Tip 1: Ga voor goede basics

Het kan heel erg verleidelijk zijn om designer kleding te kopen met felle kleuren of andere factoren die opvallen. Op deze manier wil je natuurlijk laten zien dat jij er in de laatste fashion trends bijloopt! Dit kan in sommige gevallen echter het tegenovergestelde effect bereiken.

In dit soort gevallen worden opvallende kledingstukken namelijk boven op elkaar gedragen. Denk hierbij aan een felroze Gucci broek en een Fendi shirt heren met een legerprint. Dit is een combinatie die je wilt voorkomen, tenzij je jezelf volledig comfortabel voelt in een behoorlijk uitbundige outfit.

Je kunt de roze broek of legershirt veel beter dragen met een goede basic. Kies voor neutrale kleuren zoals zwart, wit of beige en werk vanuit hier verder met accessoires zoals een tas, hoed of pet.

Tip 2: Creëer een effortless look

Designer of merk kleding hebben vaak ook wat subtielere items in hun collecties opgenomen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Levi’s. Dit is een merk wat iedereen wel kent, dat komt onder andere door het feit dat dit merk al zo lang bestaat, maar ook vanwege de simpliciteit van de kleding die ze maken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een Levis T shirt met een logo’tje dat klein en subtiel op de borst wordt weergegeven. Dit is echt een item wat iedereen wel in zijn of haar kast zou kunnen hebben liggen. Puur vanwege het feit dat dit type kleding makkelijk te stylen is. Dit maakt het dragen van Levi’s kleding echt een plezier.

Tip 3: Wees vooral jezelf

Hierboven werd het ook al even benoemd, maar het beste advies wat iemand je kan geven is het dragen van kleding waar jij jezelf comfortabel in voelt. Je hoeft met niemand rekening te houden wanneer jij jouw OOTD samenstelt, behalve jezelf.

Draag kleding die past bij jouw stijl en jouw karakter. Mensen zullen je juist hierom waarderen, evenals jouw outfit. Het is een mooie symbiose van zelfverzekerdheid en fashion sense wanneer jij jezelf het lekkerste voelt in je kleding, en dat zie je!

Geef een antwoord